Servicii Certificare ISO en Certificare ISO ro

Consultanta ISO / Certificare ISO

Disclaimer
Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Consultanta ISO

ISO 9001

Consultanta in vederea implementarii un sistem de managementul calitatii

ISO 14001

Consultanta pentru implementarea unui sistem de management de mediu

ISO 22000

Sistem de management al sigurantei alimentului

ISO 27001

Sistem de management pentru securitatea informatiei

ISO 17025

Sisteme de Management pentru Laboratoare de Incercari

OHSAS 18001

Sisteme de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale

Sistem integrat

Sisteme Integrat de Management

Disclaimer

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

www.webcert.ro

Inainte de a folosi acest site, informatiile si serviciile pe care le ofera, trebuie sa acceptati termenii si conditiile de utilizare prezentate in aceasta sectiune.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos, va rugam sa incetati folosirea site-ului "www.webcert.ro", folosirea serviciilor oferite de acesta si sa parasiti site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul prezentei sectiuni fara nici o notificare prealabila facuta utilizatorilor, cazand in indatorirea acestora de a verifica aceste conditii in momentul intrarii pe site si folosirii acestuia.

SC Web Cert Consult SRL este proprietarul de drept al continutului acestui website si ii confera acestuia toate drepturile prevazute de legea referitoare la copyright, toate drepturile fiind rezervate.

Utilizarea informatiilor si serviciilor oferite de "www.webcert.ro" se face pe propria raspundere a utilizatorilor siteului, SC Web Cert Consult SRL fiind libera de orice dauna directa sau indirecta cauzata utilizatorilor prin folosirea informatiilor si serviciilor oferite de acesta, acestea fiind oferite cu titlu informativ.

In conditiile utilizarii unor eventuale link-uri externe site-ului "www.webcert.ro", se vor aplica utilizatorilor termenii si conditiile de utilizare ale site-ului respectiv.

Solicitarile de consultanta ISO primite prin intermediul acestui website vor fi transmise clientilor (firme de consultanta ISO) SC Web Cert Consult SLR, urmand ca acestea sa va contacteze, la libera lor alegere, cu privire la ofertarea de servicii de consultanta.

Utilizatorii acestui website pot folosi serviciile oferite de acesta numai in scopuri legale, se obliga sa le foloseasca numai in interes propriu, sa nu le trasmita catre terte persoane, sa publice, modifice sau sa vanda sub o forma derivata sau in mod direct, informatiile si datele obtinute prin utilizarea site-ului.

Utilizatorul se obliga sa exonereze de orice raspundere si sa nu actioneze in justitie SC Web Cert Consult SRL pentru orice pierdere suferita ca urmare a folosirii datelor si informatiilor din acest site.

Raspunderea SC Web Cert Consult SRL in cazuri de litigii, in cazul in care acestea nu sunt rezolvate pe cale amiabila (in termen de o luna de la semnalarea situatiei) si in cazul in care aceasta este stabilita de o instanta judecatoreasca sau tribunal, rezultata prin orice fel de actiuni, se limiteaza la suma de 300 RON.

Utilizatorii acestui site sunt singurii raspunzatori (civil sau penal) pentru informatiile pe care le transmit prin intermediul acestuia. SC Web Cert Consult SRL nu isi asuma nici o responsabilitate referitoare la informatiile prezentate de acestia.

Pentru orice alta problema, solicitare, sesizare, sugestie sau intrebare a utilizatorilor acestui site referitoare la informatiile si serviciile oferite de SC Web Cert Consult SRL, acestia sunt rugati sa ne contacteze folosind sectiunea contact din cadrul site-ului.

© 2007-2012 Consultanta ISO | Termeni si conditii
Completeaza CERERE OFERTA | Resurse ISO